Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Sarbatoarea preferata si de ce
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime18/6/2011, 11:46 pm Scris de SaraNeko

» Rate The Avatar And The Singurate Above You XD
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime18/6/2011, 11:38 pm Scris de SaraNeko

» Poze cu noi!
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime18/6/2011, 11:34 pm Scris de SaraNeko

» Gallery Fake ギャラリーフェイク
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime18/6/2011, 11:21 pm Scris de SaraNeko

» Pareri despre Hell Girl
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime18/6/2011, 11:14 pm Scris de SaraNeko

» Romeo X Juliet
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime18/6/2011, 11:05 pm Scris de SaraNeko

» Cine i in imagine?
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime18/6/2011, 10:53 pm Scris de SaraNeko

» Bleach
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime18/6/2011, 10:48 pm Scris de SaraNeko

» Manga preferata
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime18/6/2011, 10:18 pm Scris de SaraNeko

» Cum credeti ca se va termina Naruto Shippuuden?
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime18/6/2011, 9:49 pm Scris de SaraNeko

» Recomandari Manga
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime18/6/2011, 9:41 pm Scris de SaraNeko

» Bancuri si poante
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime126/5/2010, 8:18 pm Scris de not_here

» Joc online din care se scot bani
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime18/5/2010, 5:46 pm Scris de costica19

» Strategie online pe tema razboiului din Golf
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime18/5/2010, 5:45 pm Scris de costica19

» Rai sau Iad : Tu unde ma duci ?
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime118/3/2010, 12:29 am Scris de not_here

» Jack piratul cel teribil!
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime131/1/2010, 11:44 pm Scris de :x Buffulikaa :x

» Hello...?
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime11/1/2010, 8:39 pm Scris de Lady Dora's sis (Iryana)

» Reguli Inscriere
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime117/12/2009, 2:35 am Scris de Michiyo

» Arunca Zarurile
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime14/12/2009, 2:36 am Scris de Saiyuki

» Puya-Change
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Icon_minitime122/11/2009, 8:32 pm Scris de Michiyo

Conectare

Mi-am uitat parola

Bookmarking social
Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Chichi-Mania!! pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa pe site-ul dvs. de bookmarking social

Cuvinte-cheie

Galerie

Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Empty
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Traducere Google in engleza si alte limbi

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra?

+7
Michiyo
Nyzu
WickedD*
Lord Ramnek
Lady Dora Jackson
Lady Dora's sis (Iryana)
Conan
11 participanți

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Conan

Conan
Moderator
Moderator

Rezumarea primului mesaj :

Well sa va explic cum se joaca in caz ca nu stiti desi problabil unii siti jocu sau cum se joaca Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 136341
deci cum si zice titlul spuneti ce at-i face daca de exemplu x se trezeste langa y si zice ce ar face sper ca a-ti inteles ^^" :scratch:

http://fun-in-the-city.forumgratuit.ro/forum.htm

WickedD*

WickedD*
Graphic Designer
Graphic Designer

yep...suna dragutz Funnyy asa ramane .... si facem si o bataie cu perne
dar vreau sa aleg eo filmu...ne uitam la vreo 2 ca oricum e lunga noaptea deci: ceva de groaza ca atunci fetele se vor agatza de noi (baietzii) si ceva comedie sa radem Funnyy

Lady Dora Jackson

Lady Dora Jackson
Junior
Junior

[quote="Michiyo"] poate ii gravida O-O. [quote]

Cine?Unde?Cum? :=)):

Wicked..
Daca m-as trezi langa dumneata,as chema-o pe Nyzu sa vada ca o inseli :=)): ,kidding,as chema-o si as pune-o in locul meu sa te trezesti langa ea,si sa iei un pupic de dimineata n_n :X:

.Sawyer

.Sawyer
Newbie
Newbie

M-aș uita la tine, aș zâmbi(relativ ironic) și... m-aș culca la loc.

WickedD*

WickedD*
Graphic Designer
Graphic Designer

Funnyy) ... cred ca as face si eu la fel ca tne ... dar eo nu mas mai putea culca inapoi Funnyy si nici tu Funnyy dar totusi dupa tias zice sa mergem la un suc ceva sa vorbim :D

Nyzu

Nyzu
Graphic Designer
Graphic Designer

off: Doar un suc? Iubi meu e cuminte...Funnyy

on: Poi...cred ca nu te`as lasa deloc sa dormi...te`as tine treaz pana dimineatza urmatoare

Donald Duck

Donald Duck
Newbie
Newbie

De toate!
As pune-o sa-mi faca ceai, sa ma inveleasca dupa ce in pralabil mi-a spus o poveste si mi-a cantat un canmtecel!

http://www.orizont2100.ro

Lady Dora Jackson

Lady Dora Jackson
Junior
Junior

Donald Duck a scris:De toate!
As pune-o sa-mi faca ceai, sa ma inveleasca dupa ce in pralabil mi-a spus o poveste si mi-a cantat un canmtecel!
Nyzu=Dadaca :>:D<: :=)):

Daca m-as trezi langa tine..lol Funnyy:..pai...te-as trezi si am merge in parc,mai chemam cativa prieteni si mergem la pizza n_n
Mergem si la un film bun,nu?

WickedD*

WickedD*
Graphic Designer
Graphic Designer

.... am o idee mai buna...ne luam urcam in avion si sa ii facem pe plac la donald...il ducem la Disney Land in Franta :D ...

will be funny Funnyy tot forumul mergem

Lady Dora Jackson

Lady Dora Jackson
Junior
Junior

WickedD* a scris:.... am o idee mai buna...ne luam urcam in avion si sa ii facem pe plac la donald...il ducem la Disney Land in Franta :D ...

will be funny Funnyy tot forumul mergem

Da da da da da :X: :X: :X: :X:
O doamne ce furmos :X: nu ma pot abtine..superb ^_^
Ii luam si pe cei de pe orizont?Pe Buffon..pe roxy..
Mai vedem...
Deja visam departe Funnyy:

WickedD*

WickedD*
Graphic Designer
Graphic Designer

yeah.... merge careva sa iei biletele de avion? Funnyy...
ne vom da cu roller-coaster`u :X si vom face p noi Funnyy
vom vorbi japoneza si le vor place =))

Conan

Conan
Moderator
Moderator

WickeD* draga daca m-as trezii langa tine te-as intreba ce cauti la mn sau daca am facut ceva kinky si verific dar e bine huh si apoi te-as intreba ce cauti in patu meu si cum ai ajuns aici apoi mai dormim noi o ora si cam atat pana ne vom trezii pana atunci noapte buna somnoros Funnyy:

Hades

Hades
Newbie
Newbie

Conan ... let's see...te-as da jos din pat ... m-as uita luuung la tine ... apoi m-as culca la loc ... dupa ce termin somnu' xD am merge in bucatarie si am face prajituuuri [Dumnezeu cu mila xD] ... dupa ce am facut balamuc in bucataire [saraca .. -_-'] am hoinari toata ziua prin Bucuresti xD iar seara ... ne-am sui pe un bloc si ne-am holba la stele...am barfi si alte d-astea Funnyy)

Lol,ce imaginatie ... bolnava xD

Michiyo

Michiyo
Adminstrator
Adminstrator

Daca m-as trezi langa tine as , ca de obicei, tipa si te-as impinge jos din pat fiindca tot nu te cunosc prea bine dar daca tot avem aceasta optiune, hai sa ne imprieteni. Am povesti, am manca, am povesti, si ti le-as arata pe pisici , catei balta de afara, papagalu si satu nou de sus Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 83336

http://anime-world.forumhit.ro

WickedD*

WickedD*
Graphic Designer
Graphic Designer

Michiyo insf am ajuns intr`un pat cu tne Funnyy))
... glm ... deci daca teas gasi in patu meu ... teas lasa sa dormi ca ai nevoie ;)

iar dupa ce te trezesti ti`as face o ciocolata calda apoi am povesti ...

Lady Dora Jackson

Lady Dora Jackson
Junior
Junior

Daca m-as trezi langa tine Wickedd..mi-as pune motanelul sa te muste de nas ,sa te trezeasca Funnyy: (stai calm abia poate mesteca carnita moale in sos ^^")

Apoi ne uitam la un film pe seara si te-as lega de calorifer sa nu mai pleci XD

Funnyy: kidding :P:

WickedD*

WickedD*
Graphic Designer
Graphic Designer

lol Funnyy) aia cu caloriferu a fost ... mirific Funnyy deci sa continuam ca doara inca is la tne ...
deci is legat de calorifer ... ma gandesc ca stam si vorbim...vobim...vorbim din nou...si dintro dataaaaa : ma dezlegi Funnyy) asa acuma ne punem si vbim despre iubitii nostri intre timp ce mancam cirese :D

Michiyo

Michiyo
Adminstrator
Adminstrator

Continui eu:

Si dintrodata apareti la mine in camera :D: Apoi ne gandim cum v-ati teleportat si gaseste Dora solutia! A postat Michiyo :D:
Apoi WickedD* Copntinua sa se zugume de gat la calorifer , si dintr-o data se face noapte si totul negru si auzim ceva zgomotos fiind ....
Continuati :D:

.Sawyer

.Sawyer
Newbie
Newbie

Observ că ai doar 10 anișori... cred că te-aș corupe.
Mod edit:Te rog sa iti editezi postu sau o sa fie nevoie sa iti scad reputatia sau sa te trezesti cu vreun warn T__T' asa ca fii amabil si mai complecteaza ...
poți să-mi scazi reputația Happy

Ultima editare efectuata de catre Do me! in 3/7/2009, 4:15 am, editata de 1 ori

Michiyo

Michiyo
Adminstrator
Adminstrator

Mai usor cu Spamul Do me. Puteai sa continui dar zic eu.
.....Fiind Do me! Si apoi WickedD* continua sa se zugrume de gat
:=)): Si Do Me sare si il dezleaga apoi L.Dora....

.Sawyer

.Sawyer
Newbie
Newbie

N-am prea înțeles. Anyway, acum că tot te-am corupt... te-aș chema la un suc/bere.

Michiyo

Michiyo
Adminstrator
Adminstrator

Suc ca inca n-am voie sa beau bere Funnyy: Si o chemam si pe L.Dora cu L,Ramnek, pe Nyzu, pe Donald :P:

Conan

Conan
Moderator
Moderator

Ok si pe mn de ce nu ma invitati eu ce am, am raie ? Trist: Funnyy: Si in plus aici nu e cu intalnirile e mai mult sa zici ce faci daca te-ai trezii langa useru cutarescu daca vreti sa va dati intalnire dati raitra la acela cu intalnirea .Si daca m-as trezii langa tine draga admin Miky Funnyy: Te-as lasa sa dormi ca esti moe little than meh :D: (In caz ca nu ma-s trezii inaintea ta speriat ). Apoi am face cunostinta mai bine ^_~ :D:

Lady Dora's sis (Iryana)

Lady Dora's sis (Iryana)
Moderator
Moderator

daca ma trezesc langa tine , as vrea sa vizionam impreuna toate episoadele din Detective Conan - Shinichi este un maestru detectiv de 17 ani, ce este otrăvit. Când Shinichi îşi revine, descoperă că a fost redus la dimensiunile unui puşti de generală, cazul e destul de dificil in gasirea vinovatilor si gasirea unui antidot.
Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 178325_2 Ce ati face daca v-ati trezi langa userul de deasupra? - Pagina 2 Detective_conan_cover_1

Ultima editare efectuata de catre Lady Dora's sis (Iryana) in 5/7/2009, 3:07 am, editata de 2 ori

Lady Dora Jackson

Lady Dora Jackson
Junior
Junior

My sis ^^ :X:
Daca m-as trezi langa tine,te-as lasa sa dormi,insa eu,m-as duce sa-ti fac micul dejun ^^
Sper ca-ti plac clatitele ^^,cu laptic cu cacao?Cz?
Si clatitele cu gem?

WickedD*

WickedD*
Graphic Designer
Graphic Designer

hai ca nu sunt sora ta dar adoooor clatitele...si pt ca is vaiat bun vi le fac eu pana voi doua va treziti ;) voi numa dormiti si uitativa la tv...

deci de care doriti? :D

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum