Totul incepe acum doua mii de ani cand un extraterestru de pe Planeta Namek ,in timpul unei eclipse atatca Terra.Dar acesta a fost inchis de catre un grup de calugari (Mafuba).Dar Piccolo scapa la o urmatoare eclipsa,iar acuma doreste bilele dragonului pentru as pune dorinta de a distruge Terra lui SheLong .
Lupta incepe,Son Goku un tip de 18 ani are in mainile sale soarta universului dar mai ales pe cea a planetei sale.Maestrul sau Gohan,este ucis de catre Piccolo iar totul se darama....(ia urmari-ti filmul ca nu-l povestesc pe to tacuma).
Mi-a palcut filmul ,chiar daca de la multi si-a luat palme.Imi palce de Goku acesta pare tare nu mai este idiot asa de mult,iar acuma este tot la fel de amuzant.
Justin Chatwin - Selectat pt rolul lui Goku.
James Marsters - rolul lui Piccolo.(acesta e un fan al anime-ului)
Urmariti filmul e super tare si comentil.
Lupta incepe,Son Goku un tip de 18 ani are in mainile sale soarta universului dar mai ales pe cea a planetei sale.Maestrul sau Gohan,este ucis de catre Piccolo iar totul se darama....(ia urmari-ti filmul ca nu-l povestesc pe to tacuma).
Mi-a palcut filmul ,chiar daca de la multi si-a luat palme.Imi palce de Goku acesta pare tare nu mai este idiot asa de mult,iar acuma este tot la fel de amuzant.
Justin Chatwin - Selectat pt rolul lui Goku.
James Marsters - rolul lui Piccolo.(acesta e un fan al anime-ului)
Urmariti filmul e super tare si comentil.