Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Sarbatoarea preferata si de ce
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime18/6/2011, 11:46 pm Scris de SaraNeko

» Rate The Avatar And The Singurate Above You XD
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime18/6/2011, 11:38 pm Scris de SaraNeko

» Poze cu noi!
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime18/6/2011, 11:34 pm Scris de SaraNeko

» Gallery Fake ギャラリーフェイク
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime18/6/2011, 11:21 pm Scris de SaraNeko

» Pareri despre Hell Girl
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime18/6/2011, 11:14 pm Scris de SaraNeko

» Romeo X Juliet
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime18/6/2011, 11:05 pm Scris de SaraNeko

» Cine i in imagine?
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime18/6/2011, 10:53 pm Scris de SaraNeko

» Bleach
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime18/6/2011, 10:48 pm Scris de SaraNeko

» Manga preferata
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime18/6/2011, 10:18 pm Scris de SaraNeko

» Cum credeti ca se va termina Naruto Shippuuden?
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime18/6/2011, 9:49 pm Scris de SaraNeko

» Recomandari Manga
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime18/6/2011, 9:41 pm Scris de SaraNeko

» Bancuri si poante
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime126/5/2010, 8:18 pm Scris de not_here

» Joc online din care se scot bani
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime18/5/2010, 5:46 pm Scris de costica19

» Strategie online pe tema razboiului din Golf
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime18/5/2010, 5:45 pm Scris de costica19

» Rai sau Iad : Tu unde ma duci ?
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime118/3/2010, 12:29 am Scris de not_here

» Jack piratul cel teribil!
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime131/1/2010, 11:44 pm Scris de :x Buffulikaa :x

» Hello...?
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime11/1/2010, 8:39 pm Scris de Lady Dora's sis (Iryana)

» Reguli Inscriere
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime117/12/2009, 2:35 am Scris de Michiyo

» Arunca Zarurile
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime14/12/2009, 2:36 am Scris de Saiyuki

» Puya-Change
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Icon_minitime122/11/2009, 8:32 pm Scris de Michiyo

Conectare

Mi-am uitat parola

Bookmarking social
Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Chichi-Mania!! pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa pe site-ul dvs. de bookmarking social

Cuvinte-cheie

Galerie

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Empty
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Traducere Google in engleza si alte limbi

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX).

+6
WickedD*
Lady Dora's sis (Iryana)
Lord Ramnek
mortallx
Lady Dora Jackson
Sineperver
10 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Sineperver

Sineperver
Graphic Designer
Graphic Designer

N-am inceput cu Gimp, ci cu photoscape , am inceput de jos , inca progresez , dar vreau sa va umplu sufletele de culoare si sa va bucurati ochii si inimile .. Nu va speriati de culoare :p . O sa -pun cele mai bune creatii ale mele , atat in ps-scape cat si in Gimp . Textele de la cele din Gimp is luate din poeziile mele si unul e de la un prieten . O sa le pun cat de curand si pe acelea . Va rog , fara spam ..As aprecia daca ati scrie mai mult de 2-3 cuvinte ><"""

Set 1.-am facut pt o persoana draga ... Mikio .
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Mikioav

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Mikio

Set 2 ..l-am facut pt una din cele mai bune prietene.. Anata no Kiseki
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Printempsava

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Printemps2sig

Set3... Facut pt Lady D.
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Neintitulat2000

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Neintitulat

Si la sfarsit ..trei incercari in Gimp : Cat de bune mi-au iesit , apreciati voi . Astept critici..
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Flowwer..am uitat sa ma semnez pe ea ..dunno why .

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Dd

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Inspiration

Lady Dora Jackson

Lady Dora Jackson
Junior
Junior

Ultimele 3 sunt superbe.Stii asta.
Uite si set-ul meu.
Foarte frumos^^
Incearca sa pui c4d,textures si linear brush.
Si alte efecte din program.^^
Foloseste blend-soft light.
Blend-difference.

mortallx

Newbie
Newbie

Al doilea sig este tru chiar imi place,al treilea renderul este cam fake nu prea are legatura cu background scz
Cea cu snow e fain oricum frumos

Sineperver

Sineperver
Graphic Designer
Graphic Designer

Multumesc pentru comm. Inca invat si e normal sa mai gresesc Happy ... Nu stiu insa de ce , chiar dak am mai luat niste brush-uri de la un prieten , nu se vad ...Trist Of.. si erau frumoase , exact linear brishes si florale Sad
O sa pun acum... un set facut pentru Anata no kiseki ...
Si da , cum a zis mortallx , unele siguri de-ale mele par cam fake.. Recunosc ca am o problemuta cu asortatul si cu textul .. special cu fontul ..

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Soareeeeeeeeee20av

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Soareeeeeeeeee20

Edit un sig nou.. proaspat facut, cu gust de capsuni . L-m facut pt Mikio.. Era prea draguta fata din render ... Si daaa am mai invatat lucruri noi:x stiu ca e roz, dar nu se potrivea cu celalalt background..nicicum.
. Pentru ala mai astept , poate gasesc ceva care sa mearga.. Mie una, cand ma uit la el ,imi face pofta de capsuni.. :p Am pus o multime de efecte si am avut grija cu marimile. Fata pare ca a mancat prea multa budincuta.. scz, dar era prea dragalasa.. ca Mikiuta de altfel
. Am invatat cum sa pun flame-uri *( ma rog asa se cheama niste efecte pe acolo . lool ) ..si mi-a iesit de parca ar fi aruncat laptele :x Si am invatat si cum sa pun culori diferite la scris.. Acestea fiind spuse.....

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Rose2008av

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Rose2008

Sineperver

Sineperver
Graphic Designer
Graphic Designer

vad ca nu a mai trecut nimeni pe aici de trei zile .... Abia azi am avut timp ... sa o fac.Comanda e a lui Michiyo.. Corect era sa fac si eu ceva pt ea de vreme ce a dezlegat oul lui columb pt me.. Eu sunt incepatoare in Gimp ..
Cred ca mi-a iesit binisor . Si yaaay am reusit sa pun brushurile :x ... Toata treaba e ca nu le scosesem din Winrare. Oul lui Columb , sincer...Si acuma stiu si cum sa pun rendere :x :x ... Am invatat multe azi...

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). BlueyAV

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Bluey

Lord Ramnek

Lord Ramnek
Membru
Membru

Hai ca vad ca au inceput sa-ti iasa foarte bine.Intr-o zi o sa te lupti pe un loc de "cel mai bun la categoria gfx" .
Asta pe care l-ai postat acuma-mi place foarte mult cu fata asta.Ce nu-mi palce este scrisul,eu niciodata nu am fost de acord cu asa ceva.
Haide continua !

Sineperver

Sineperver
Graphic Designer
Graphic Designer

Pff... am zis ca postez, il postez .. Dap , poate intr-o zi ma voi lupta si pana atunci trebuie sa fiu pregatita cat mai bine si sa invat cat mai multe :x Pff.. nu am concurat niciodata ..pe celalat forum.. Pentru ca stiam ca nu sunt suficient de bine pregatita. Desi m-au rugat mai multi... Si cu scrisu.. uuh.. mie imi place sa mai pun cate un mesaj care sa se potriveasca cu setul.. Stiu ca e verde..primavara m-a inspirat cam tarzior..pt ca deja e vara..Fata seamana cu mine.. defapt e cum as fi dorit eu sa fiu.. Am facut-o cam alba..Trist

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Neintitulat5blueyav

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Neintitulat5bluey

Sineperver

Sineperver
Graphic Designer
Graphic Designer

Sa pun si setu lui ILI .. e prea frumos si nu mai pot astepta Trist L-am facut rosu'.. Ili, sa iti spun un lucru.. Paru' ala e cel mai dificil par pe care a trebuit sa il decupez.. Dap am invatat si sa decupez .. so imi voi face personajele singurica .. Numai la frecvente e mare bataie de cap ..ca pana le nimeresc trece jumatate de ora ...Trist ..Si da....iar am pus scris..ceva care s-ar potrivi cu imaginea.. Si iar n-am nimirit la font:(( ..Av-ul imi place foarte mult

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Red

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). RedAV

Lady Dora's sis (Iryana)

Lady Dora's sis (Iryana)
Moderator
Moderator

ms pt set , a iesit incredibil de bine Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). 603300 , poza a fost foarte dificila recunosc ... il port k placere

Lord Ramnek

Lord Ramnek
Membru
Membru

Sineperver : Set-ul tau este foarte frumos imi place foarte mult .Culorile se potrivesc foarte bine iar textul de pe sing este foarte interesant chiar daca eu sunt inpotriva textelor in set-urii.
Nu-mi place ca la avatar ai inghesuit si un text acolo,dupa ce ca ava este normal mic asa nu mai era necesar text.
Orcum e foarte frumos imi place.

Sineperver

Sineperver
Graphic Designer
Graphic Designer

Asa ..revin si eu cu niste chestiute noi ..

Am furat imaginea de la Tensa. O vazui la rate the image above ya.. imi placu , seamana cu Miki .La background sa vedeti chinuiala.. Am vrut sa semene cu un colt de floarea soarelui ..petalele sunt mai degraba praf . Si av-ul e ciudat tare . Acum bagai de seama. Si la personaj am belit un ochi cand am decupat , dar am dres-o eu si miki . Aproape ca nu se cunoaste :p Acestea fiind zise..:p ..Care credeti ca e ochiul vatamat si refacut ..? Sa vad daca aveti ochi buni :p
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Nuthinav

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Nuthin

Ca nu am decupat cu culoarea care trebuia la alfa si a venit pattern-ul peste personaj.. Arata ca un indian ... Noroc ca mi-a dat prin gand sa-l prelucrez si cu ps-scape .. mai dai luminosity , scapa de pattern , da-i darken sa nu para prea luminos si sa se vada trasaturile personajului...Si am folosit contrastul alb negru pt a-i da eleganta .

Av 1
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Dedly2av2

Av 2
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Dedly2av

sig

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Dedly2

Lady Dora Jackson

Lady Dora Jackson
Junior
Junior

Ce mijto e ultimul set ^^
Imi palce cum lucrezi desi unele sunt un pic simplute,arata bine.
Succes in contiunare!

WickedD*

WickedD*
Graphic Designer
Graphic Designer

super seturi :X mai ales cele care is asa mai simple si nu supra incarcate :X

bvo si tineo tot asa ...

Nyzu

Nyzu
Graphic Designer
Graphic Designer

Sunt destul de bune...te pricepi...chiar daca sunt cam simplutze, u sti cum sa redai frumusetea lor prin simplitate.

Al doilea cred ca imi place cel mai mult. E setul pentru Deadlyrage, nu? (sper sa nu gresesc). Nu stiu de ce, dar imi place ca l`ai facut alb-negru.
Te descurci destul de bne. Acum cu Dora ca si "profesoara" vei evolua si mai rapid (la fel cum am facut eu ^^)
Cam atat...bafta in continuare!

WickedD, data viitoare cand postezi, incearca sa faci ca postul tau sa aiba cel putin 3 randuri.

Sineperver

Sineperver
Graphic Designer
Graphic Designer

UU nu am mai dat de mult pe aci. A fost o perioada mai turbulenta in viata mea ... M-am mai perfectionat si eu Funnyy am mai invatat lucruri noi in gimp..si am o multime de seturi nooi :x Pacat ca dincolo nu mai da nimeni pe la mine Trist
1. Facut pentru cineva foarte schimbator , asa ca a ramas nefolosit
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). C4dav

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). C4d

2. Setul lui ili , facut pe apucate , abia venisem de al braila:)) .Lanturile sunt brushes
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Iliset

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Ilisetav

3. Un set pe care intr-adevar il ador , mai ales ca l-am visat toata noaptea , pas cu pas , inainte sa ma apuc a il fac . E setul lui Miki.
La av am mai multe variante

v1.
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Mikio02av04

v2.

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Mikio02av

v3.
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Mikio02avbis

Mie personal imi place varianta unu'.. e mai frumoasa si nu pare asa dura

Si sigu' ..Nici nu imi vine sa cred ca e facut de mine Trist

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Mikio02

4. Un set cu un inger , mama ce m-am chinuit sa iasa natural:(( , Vedeti , aici am mai multe variante Happy Unul dintre av-uri mi-l furase Ili pt mess Funnyy

V1.

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Mmm2sigpref

V2.

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Mmm2bis

avi

1.
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Mmm2av

2
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Mmm2

3
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Avsignou

4
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Avnou

5. Un set la care tin foarte mult :bz :bz . am muncit mult ca sa reusesc sa le potrivesc Funnyy macar la culori Happy L-am purtat si eu Happy si-o sa-l mai port .
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Kissav

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Kiss

6 . Dragalasenie nepotrivita . Chinuiala multa la el . Am vrut sa imi iasa in chip de manga color Trist

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Soarecudeapaav3

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Soarecudeapaav2

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Soarecudeapa

7 si cu asta inchei , e ceva noir Happy)eram cam sad si comanda asta a venit la tanc . Don't blame me 4 that.
Si la asta am decoperit o chestie noua Funnyy . Noi si experimentele Happy
Ps : pe ultimul nu mi l-a comentat nimeni nici dincolo .

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). LaylaAV

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Katatonia

Asta e ce mai facui Happy nu prea avusai mult timp . :diavol:

sKz

sKz
Moderator
Moderator

Frumos,dar iti sugerez Photoshop.

Michiyo

Michiyo
Adminstrator
Adminstrator

Ca de obicei minuni ale lumi faci Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). 603300
Si e asa dragut soricelul. Nu ma mir ca te-a inveselit Funnyy:
Astept noi set-uri :;):
Spor in continuare!

http://anime-world.forumhit.ro

Sineperver

Sineperver
Graphic Designer
Graphic Designer

Avi's
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Av2

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Av3

Siggies
Ce e drept , am luat-o pe alta carare , am mai crescut nitel . Cu ocazia asta mi-am facut si eu un set nou. ;) As avea nevoie de ceva sfaturi :p, pareri si critici.
Renderu e luat de la mimi, avea niste poze cu anime characters si ipod-uri... Am pus ochiul p'asta :p. Multam' fain mimi si geo_O pt ajutor.
Chuuuuuuuuu!
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Neintitulat-1

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Seduction2

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Seduction

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Umineko2avbis

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Uminekoavbis

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Umineko

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Umineko2

AAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUU ! Am UITAT cu desavarsire sa ma semnez Trist Ce uituca is . De atatea probleme mi-am uitat si capu'

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). AyumyRAWava

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). AyumyRAWava2

Siggies :
Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). AyumyRAW

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). AyumyRAW32

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). AyumyRAW322 - nu-mi place cum ii vine cu border...

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). AyumyRAW2

Plus 2 Mini bannere xdddd . Mai ales de-astea am sa fac

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Loooooooooooooooovexd

Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). Chiestie

Michiyo

Michiyo
Adminstrator
Adminstrator

Sunt Foarte frumose!Aiui evolat foarte mult.Critici si sfaturi eu nu pot sa iti dau fiindca nu consider ca sunt asa de buna si nu ma pricep in sfaturi. Primele seturi(din postul de deasupra) sunt preferatele mele. Sunt atat de clare si pure si frumoase..Minibannerele la fel sunt foarte frumoase ;)Dar al doilea umpic cam neclar.
(Ma trezesc si eu cu o critica in perfectiunea asta XD...)
Spor la creeat Ceva , ceva tot o iesi .. (My GFX). 522558

http://anime-world.forumhit.ro

Lady Dora's sis (Iryana)

Lady Dora's sis (Iryana)
Moderator
Moderator

nu pot sa spun ca numai minuni faci...doar un singur lucru am de spus - arata mai bine fara border Happy
Astept noi creeatii :X

Soul

Soul
Newbie
Newbie

Imi plac foarte mult seturile din ultimul post. Imi plac la nebunie primul si ultimul set( cel facut pentru mine ).
Primul si al treilea sunt foarte reusite , n-am ce sa critic.
Al doilea arata putin cam ciudat (dupa parerea mea ).

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum