Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Sarbatoarea preferata si de ce
Filmul preferat Icon_minitime18/6/2011, 11:46 pm Scris de SaraNeko

» Rate The Avatar And The Singurate Above You XD
Filmul preferat Icon_minitime18/6/2011, 11:38 pm Scris de SaraNeko

» Poze cu noi!
Filmul preferat Icon_minitime18/6/2011, 11:34 pm Scris de SaraNeko

» Gallery Fake ギャラリーフェイク
Filmul preferat Icon_minitime18/6/2011, 11:21 pm Scris de SaraNeko

» Pareri despre Hell Girl
Filmul preferat Icon_minitime18/6/2011, 11:14 pm Scris de SaraNeko

» Romeo X Juliet
Filmul preferat Icon_minitime18/6/2011, 11:05 pm Scris de SaraNeko

» Cine i in imagine?
Filmul preferat Icon_minitime18/6/2011, 10:53 pm Scris de SaraNeko

» Bleach
Filmul preferat Icon_minitime18/6/2011, 10:48 pm Scris de SaraNeko

» Manga preferata
Filmul preferat Icon_minitime18/6/2011, 10:18 pm Scris de SaraNeko

» Cum credeti ca se va termina Naruto Shippuuden?
Filmul preferat Icon_minitime18/6/2011, 9:49 pm Scris de SaraNeko

» Recomandari Manga
Filmul preferat Icon_minitime18/6/2011, 9:41 pm Scris de SaraNeko

» Bancuri si poante
Filmul preferat Icon_minitime126/5/2010, 8:18 pm Scris de not_here

» Joc online din care se scot bani
Filmul preferat Icon_minitime18/5/2010, 5:46 pm Scris de costica19

» Strategie online pe tema razboiului din Golf
Filmul preferat Icon_minitime18/5/2010, 5:45 pm Scris de costica19

» Rai sau Iad : Tu unde ma duci ?
Filmul preferat Icon_minitime118/3/2010, 12:29 am Scris de not_here

» Jack piratul cel teribil!
Filmul preferat Icon_minitime131/1/2010, 11:44 pm Scris de :x Buffulikaa :x

» Hello...?
Filmul preferat Icon_minitime11/1/2010, 8:39 pm Scris de Lady Dora's sis (Iryana)

» Reguli Inscriere
Filmul preferat Icon_minitime117/12/2009, 2:35 am Scris de Michiyo

» Arunca Zarurile
Filmul preferat Icon_minitime14/12/2009, 2:36 am Scris de Saiyuki

» Puya-Change
Filmul preferat Icon_minitime122/11/2009, 8:32 pm Scris de Michiyo

Conectare

Mi-am uitat parola

Bookmarking social
Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Chichi-Mania!! pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa pe site-ul dvs. de bookmarking social

Cuvinte-cheie

Galerie

Filmul preferat Empty
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Traducere Google in engleza si alte limbi

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Filmul preferat

+2
Conan
ayumi
6 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Filmul preferat Empty Filmul preferat 6/5/2009, 2:40 pm

ayumi

ayumi
Newbie
Newbie

Al meu este Scary movie..toate :D

A treia Avertizare: NU mai faceti SPAM!

2Filmul preferat Empty Re: Filmul preferat 6/5/2009, 8:35 pm

Conan

Conan
Moderator
Moderator

ayumi a scris:Al meu este Scary movie..toate :D
Lady Dora's sis (Iryana) a scris: Underclassman ... docamdata
lol fetelor cel putin puteati sa argumentati de ce ati vazut acele filme ca ati facut ditamai spamu pt asta va scad reputatia :twisted:
Si deocamdat am vazut mai de mult scary movie 2 si parca 1 nu mai stiu dar mi-au placut foarte mult funny but no scary :evil:
Am mai vazut si filmele Death Note aici nu am ce comenta la ele ca au fost sugoi poate nu foarte excelente dupa cum zic unii :roll: dar mie mi sau parut chiar bune :D am mai vazut si Filmele live action 1 si 2 de la Detective Conan pe aceste 2 filme l-eam vazut de curand cam acu o sapt.... si mia placut si live ationurile astea 2 ca am inceput de cand a aparut acest anime pe animax la tv dar am inceput sa ma uit in urmatoarea zi dupa ce a fost dat episodul "Sonata lunii" chiar de 1 mai am inceput sa vad "Detective Conan" pe net poate nu pot fii chiar filme dar sunt cu oameni reali ;) cam atat am avut de zis :D

http://fun-in-the-city.forumgratuit.ro/forum.htm

3Filmul preferat Empty Re: Filmul preferat 27/5/2009, 1:31 pm

Lady Dora Jackson

Lady Dora Jackson
Junior
Junior

Hai lasa, poate nu au ce sa argumenteze mai usor .Ce e cu atatea reguli?Ma rog ele nua u nimic.Dar sunteti prea stricte.

Al meu e normal...toata lumea stie [b]Sandokan 4 ever!!!!!!!!!![/b]
Dc?
L-am urmarit de mica.Si-l vad in fiecare an.De fiecare data cand il vad a 10-a oara park ar fi prima oara si ma minunez de el !!!!!

:cheers:

4Filmul preferat Empty Re: Filmul preferat 30/6/2009, 4:34 pm

Ikari Shinji

Ikari Shinji
Newbie
Newbie

I think mine is The silence of the lambs.It's kind of creeoy,and I think that's why I like it....lol...Anyway,in ultima vreme m-am pus pe urmarit mai mult filme anime,vreo 6 in ultimele 2 zile.Primul,The girl who leapt through time,este aproape perfect,un bun romance,drama,SF,chiar si cu elemente psychological.Al doilea a fost Grave of the Fireflies,kind of sad,dar e o alta capodopera de la Studio Ghibli si nu m-am putut sa ma abtin sa-l vad.
Al treilea,Howl's moving castle a fost destul de childlish,dar mi-a placut mult...am apreciat ideea si storylineul.Una peste alta pot spune ca este o capodopera a lui Hayao Miyzaki la fel ca si Spirited Away.
Ultimele filme vazute sunt:La maison en petit cubes,destul de trist,Evangelion 01:You are(not) alone,a fost genial,ca orice lucru legat de Eva si Kara no Kyoukai:Overlooking view,care a fost minunat si in in privinta graficii si a luptelor,dar si a filozofiei...

5Filmul preferat Empty Re: Filmul preferat 27/7/2009, 12:52 am

angel_camy

Newbie
Newbie

Well...filmul preferat? "Celine" a fost si pe acasa intr-o sambata. De ce imi place? Deoarece sunt o inraita fana a celebrei canterete de muzica pop, si deoarece prezinta pe langa altele si uluitoarea poveste de dragoste umbrita de unele prejudecati a celebrului star cu impresarul acesteia, Rene Angelil, cu 20 de ani mai mare. Anyway......great movie ;)
Si mai imi place unul A walk to remember", scris dupa celebrul roman de dragoste al lui Nicholas Sparks. O cutremuratoare poveste de dragoste, pe cre nici moartea nu o poate curma. Landon Carter o va iubi si dupa ce boala i-o va lua la doar 19 ani...
Very sad...

6Filmul preferat Empty Re: Filmul preferat 25/8/2009, 2:21 am

Venox

Venox
Newbie
Newbie

Hmm..aici ar fi multe de mentionat,dar o s-o iau cu inceputul.
Unul dintre filmele care mi-a placut enorm a fost Underworld.Primul l-am vazut exact dupa ce l-am vazut pe doi,mda destul de aiurea,dar nah...>_>.Ce m-a facut sa-l vad a fost subiectul principal:vampires.Actiunea m-a tinut cu sufletul la gura,dar in acelasi timp ramaneam si socata la unele faze O_O.Oricum..e un film bun dupa parerea mea.
Alt film care mi-a placut foarte mult a fost Wicker Park.Povestea a fost una de dragoste,destul de ciudata si incalcita,dar pana la urma intelegi care e faza.Inceputul m-a bagat in ceata,nestiind care e faza,de ce el a reactionat asa cand a vazut o tipa blonda and so on.Cel mai tare m-a ofticat faptul ca erau atat de aproape,dar niciodata nu se intalneau si asta din cauza uneia care tot isi baga nasul unde nu ii fierbea oala >_> *I totally hate that..*cough**
Al treilea film care e my fav o.O este The Faculty.Desi este ceva mai vechi *1998* si nu prea bun aka cam tras de par,mi-a placut.Actiunea incepea cand extraterestrii invadau liceul in care personajele principale invatau.Bineinteles ca nu erau friends or something,dar au lucrat impreuna pentru scaparea lor si salvarea orasului sau mai bine zis...a Pamantului.Hmm..a fost destul de ok *mda..l-am urmarit din cauza unui actor Funnyy*.
Damn....ma opresc aici^^,dar nu pot sa inchei fara sa mentionez alte filme care mi-au placut:Resident Evil,Corpse Bride,Sweeney Todd - The Demon Barber of Fleet Street,Nightmare Before Christmas,Coraline,The Grudge,The Ring,Fired up,Step Up 1 si 2 etc.

http://animefantasy.dmon.com

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum