Hmm..aici ar fi multe de mentionat,dar o s-o iau cu inceputul.
Unul dintre filmele care mi-a placut enorm a fost
Underworld.Primul l-am vazut exact dupa ce l-am vazut pe doi,mda destul de aiurea,dar nah...>_>.Ce m-a facut sa-l vad a fost subiectul principal:vampires.Actiunea m-a tinut cu sufletul la gura,dar in acelasi timp ramaneam si socata la unele faze O_O.Oricum..e un film bun dupa parerea mea.
Alt film care mi-a placut foarte mult a fost
Wicker Park.Povestea a fost una de dragoste,destul de ciudata si incalcita,dar pana la urma intelegi care e faza.Inceputul m-a bagat in ceata,nestiind care e faza,de ce el a reactionat asa cand a vazut o tipa blonda and so on.Cel mai tare m-a ofticat faptul ca erau atat de aproape,dar niciodata nu se intalneau si asta din cauza uneia care tot isi baga nasul unde nu ii fierbea oala >_> *I totally hate that..*cough**
Al treilea film care e my fav o.O este The Faculty.Desi este ceva mai vechi *1998* si nu prea bun aka cam tras de par,mi-a placut.Actiunea incepea cand extraterestrii invadau liceul in care personajele principale invatau.Bineinteles ca nu erau friends or something,dar au lucrat impreuna pentru scaparea lor si salvarea orasului sau mai bine zis...a Pamantului.Hmm..a fost destul de ok *mda..l-am urmarit din cauza unui actor
*.
Damn....ma opresc aici^^,dar nu pot sa inchei fara sa mentionez alte filme care mi-au placut:Resident Evil,Corpse Bride,Sweeney Todd - The Demon Barber of Fleet Street,Nightmare Before Christmas,Coraline,The Grudge,The Ring,Fired up,Step Up 1 si 2 etc.