Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Sarbatoarea preferata si de ce
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime18/6/2011, 11:46 pm Scris de SaraNeko

» Rate The Avatar And The Singurate Above You XD
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime18/6/2011, 11:38 pm Scris de SaraNeko

» Poze cu noi!
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime18/6/2011, 11:34 pm Scris de SaraNeko

» Gallery Fake ギャラリーフェイク
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime18/6/2011, 11:21 pm Scris de SaraNeko

» Pareri despre Hell Girl
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime18/6/2011, 11:14 pm Scris de SaraNeko

» Romeo X Juliet
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime18/6/2011, 11:05 pm Scris de SaraNeko

» Cine i in imagine?
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime18/6/2011, 10:53 pm Scris de SaraNeko

» Bleach
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime18/6/2011, 10:48 pm Scris de SaraNeko

» Manga preferata
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime18/6/2011, 10:18 pm Scris de SaraNeko

» Cum credeti ca se va termina Naruto Shippuuden?
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime18/6/2011, 9:49 pm Scris de SaraNeko

» Recomandari Manga
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime18/6/2011, 9:41 pm Scris de SaraNeko

» Bancuri si poante
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime126/5/2010, 8:18 pm Scris de not_here

» Joc online din care se scot bani
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime18/5/2010, 5:46 pm Scris de costica19

» Strategie online pe tema razboiului din Golf
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime18/5/2010, 5:45 pm Scris de costica19

» Rai sau Iad : Tu unde ma duci ?
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime118/3/2010, 12:29 am Scris de not_here

» Jack piratul cel teribil!
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime131/1/2010, 11:44 pm Scris de :x Buffulikaa :x

» Hello...?
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime11/1/2010, 8:39 pm Scris de Lady Dora's sis (Iryana)

» Reguli Inscriere
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime117/12/2009, 2:35 am Scris de Michiyo

» Arunca Zarurile
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime14/12/2009, 2:36 am Scris de Saiyuki

» Puya-Change
Reguli si instructiuni de inscriere Icon_minitime122/11/2009, 8:32 pm Scris de Michiyo

Conectare

Mi-am uitat parola

Bookmarking social
Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa Chichi-Mania!! pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa pe site-ul dvs. de bookmarking social

Cuvinte-cheie

Galerie

Reguli si instructiuni de inscriere Empty
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Traducere Google in engleza si alte limbi

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Reguli si instructiuni de inscriere

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Michiyo

Michiyo
Adminstrator
Adminstrator

Reguli:

1.Nu faceti spam
2.Respectati membri din joc.
3.Daca nu doriti ca un anumit membru sa participe in partea de joc a dumneavoastra, nu il jigniti, si apasati buton disponibil la fiecare mesaj.Dupa ce apasati butonul,scrieti motivul.Daca este un motiv intemeiat va fi acceptat, iar aceea persoana nu va participa in partea dumneavoastra de joc.ATENTIE! Doar daca este un motiv intemeiat.
4.Evitati consumul excesiv de smileuri in topic.(maxim 10)
5.Respectati regulile generale ale forumului.

Instrctiuni de joc:

Desigur, ca sa fie totul mai usor, aveti in profil o sectiune numita Foaie de Personaj.Deocamdata nu va este activata, doar dupa ce faceti cererea de intrare in joc. Ca userii sa nu "isi copieze" foile de personaj, imi veti trimite totul prin PM, prin instructiunile din topicul "ajutor" veti primi mai multe detalii.

Jocul este simplu si frumos. RPG sau rolle playng game, presupun ca este destul de cunoscut. Aveti dreptul la exprimare libera si ce doriti. Un joc virtual.

In sectiunea sugestii puteti propune alte locatii pentru joc, dezvoldandu-se in timp.

Spor la joc!

http://anime-world.forumhit.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Subiecte similare

-

» Reguli Inscriere
» REguli
» Reguli Moderare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum