Ok,ideia mi-a venit dupa un forum si am crezut ca va voi atrage cu acest topic si pe voi.Totul incepe asa noi postam niste reclame ,iar ca totul sa fie si mai interesant vom avea si reguli.Reclamele se vor se vor impartii in doua categori cele funny si cele bleahhh(naspa).
Regulament :
1. Maxim 5 reclame si sa spuneti ce nu va place sau ce va place.(5 reclame pe zi si le pui pe toate intr-un post).
2. Reclamele sa nu fie de genul celor porrno sau cele care spun da drogurilor.
3. Daca o reclama ti sa parut amuzanta ,pe care userul x a pus sau nu ti sa parut amuzanta o comentez intr-un mod civilizat.
Funny :
1. Mai ales cand zice varianta neprescurtata,ma face sa rad cu lacrimi .Putea sa spuna varianta originala.
2. Tu nimic,tu Batman,Batman.Imi place ca arata ideia romaneasca de a nu te uita la filme deoarece vei face ca-n ele.
3. Nimic special sunt fan de lui Puya,intr-o oarecare masura.
4. Bestia!!! Tema la mate sau ce ? E buna reclama e pentru tineret si te amuza.
5. o camera cu pat dublu. Ce hot e tipul .
Bleahhhh(naspa )
1. Cea mai cretina reclama.A curatam o portocala,penibil.Esti bine ? Nu prea penibil.
2. Ratatul,il striga Lassi.Penibil si asta,ma enerveaza ca nu inteleg de ce are ala fata de caine.
Astea sunt pentru moment.
Regulament :
1. Maxim 5 reclame si sa spuneti ce nu va place sau ce va place.(5 reclame pe zi si le pui pe toate intr-un post).
2. Reclamele sa nu fie de genul celor porrno sau cele care spun da drogurilor.
3. Daca o reclama ti sa parut amuzanta ,pe care userul x a pus sau nu ti sa parut amuzanta o comentez intr-un mod civilizat.
Funny :
1. Mai ales cand zice varianta neprescurtata,ma face sa rad cu lacrimi .Putea sa spuna varianta originala.
2. Tu nimic,tu Batman,Batman.Imi place ca arata ideia romaneasca de a nu te uita la filme deoarece vei face ca-n ele.
3. Nimic special sunt fan de lui Puya,intr-o oarecare masura.
4. Bestia!!! Tema la mate sau ce ? E buna reclama e pentru tineret si te amuza.
5. o camera cu pat dublu. Ce hot e tipul .
Bleahhhh(naspa )
1. Cea mai cretina reclama.A curatam o portocala,penibil.Esti bine ? Nu prea penibil.
2. Ratatul,il striga Lassi.Penibil si asta,ma enerveaza ca nu inteleg de ce are ala fata de caine.
Astea sunt pentru moment.