# Title: メイちゃんの執事
# Title (romaji): Mei-chan no Shitsuji
# Also known as: Mei-chan's Butler
# Genre: Romance, comedy
# Episodes: 10
# Descriere: Povestea se învîrte în jurul unei tinere femei pe nume Mei, care a fost salvata cand era fetita de cineva care-şi spunea "majordom". Totuşi, cu doar o vagă memorie, experienţa pare ca un vis. Dar într-o zi, după ce părinţii ei mor intr-un accident, apare el: Rihito, fiind cel mai bun majordom, el a fost numit pentru a o servi pe ea! Astfel, ea descoperă că de fapt este moştenitoare unei averi, şi este obligata să se transfere la Academia St Lucia pentru Fete, unde toate elevele au majordomi! Ca rezultat, prietenul ei din copilărie Kento decide sa se inscrie intr-un majordom şcoală, astfel încât poate sta aproape de ea.
Nu stiu daca e bine ca am deschis acest topic aici, dar altundeva nu cred ca mergea. Deci...cine a vazut acest serial, va rog sa va spuneti parerea. Eu, personal, indragesc acest serial. Imi place foarte mult povestea si mai ales personajele : Soundtrack-urile sunt foarte faine si actorii joaca foarte bine...[imi place de Kento cand zice "Eh?" :: prea tare...] In schimb, o urasc pe Lucia : nu o suport...
Oricum...e un serial de nota 10 si merita vazut...[ parerea mea ]
Astept si parerile voastre^^
Ja!
p.s: Rihito e al meu, da? :